Culinair met Passie

Home / Catering op maat / Buffetten / Specialiteiten buffet

SPECIALITEITEN BUFFET

VANAF 20 PERSONEN
€37,50 PER PERSOON

SPECIALITEITEN BUFFET

VANAF 20 PERSONEN
€37,50 PER PERSOON
Koude gerechten:
Goolse op heide gerookte rundercarpaccio met truffelmayonaise en overjarige oude kaas van de Leyedaeler met rucola pijnboompitten en een ingemaakt tomaatje.
Gerookte zalm, gerookte makreel, Noorse garnalen en rivierkreeftjes
Gevulde eitjes
Gevulde tomaatjes met Hollandse garnalen
Ham asperge rolletjes
Stokbrood met kruidenboter

Soep
Rooie Fik Bierkaassoep (gemaakt van Rooie Fikkaas en Rooie Fik bier

Warme gerechten
Stoofpotje van het Goolse rund
Passies romige kippenragout met spekjes, champignon en prei
Vispotje met een zoet pittige saus (zalm, kabeljauw en scampi)
Kip ketjap met teriyakisaus en sesamzaad

Dessert
Hangop gemaakt van de yoghurt van de Regte Heijde met aardbeiensaus en Bastogne kruim

Kaasbuffet
Kaasplankje met lokale kazen en notenbrood
Goolse zachte, geitenbrie en een blauwschimmelkaasje en een boerenkaas met fenegriek kruiden
Met noten en druiven

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie ontvangen over het buffet? Laat het ons weten!

Scroll naar top
×