Culinair met Passie

Home / Catering op maat / Diner aan huis

DINER AAN HUIS

EEN OVERHEERLIJK 4-GANGEN DINER
VANAF 6 PERSONEN
IS AL MOGELIJK VANAF €55,- PER PERSOON
BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT VANAF €32,50
APERITIEF €7,50

DINER AAN HUIS

EEN OVERHEERLIJK 4-GANGEN DINER
VANAF 6 PERSONEN
IS AL MOGELIJK VANAF €55,- PER PERSOON
BIJPASSEND WIJNARRANGEMENT VANAF €32,50
APERITIEF €7,50

Lekker thuis uit eten in je eigen huiskamer? Chef kok Pascal Graafmans schotelt je de lekkerste gerechten voor, bereid met de culinaire passie zoals je die in een sterren restaurant verwacht. Met Pascal Graafmans aan huis beschik je over gastronomie bij je thuis voor elke gelegenheid.

Er wordt gezorgd voor de beste ingrediënten. Deze worden ingekocht naar aanleiding van het gesprek dat wij met je hebben gehad over je suggesties en wensen.

Het drinken kun je zelf verzorgen, al bestaat uiteraard de mogelijkheid om dit door Pascal te laten meenemen. Pascal kan een wijnarrangement samenstellen dat precies op de voorkeuren - in combinatie met het gerecht - is afgestemd.

Voor kookgerei hoef je niet te zorgen, er wordt wel gebruik gemaakt van het fornuis, oven en eventueel friteuse om de mooiste gerechten te bereiden.

Je hoeft verder niets te doen, er wordt opgediend, afgehaald en opgeruimd. Je zorgt alleen voor een gedekte tafel en dan volgt er vanzelf een geweldige avond!

Nadat het dessert is uitgeserveerd wordt de keuken weer netjes gemaakt en gaat Pascal naar huis. Je kunt natafelen zolang je wilt en hoeft niet meer van huis...

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie ontvangen over een diner aan huis? Laat het ons weten!

Scroll naar top
×